Съединените щати разполагат с информация, която показва, че Северна Корея тайно

...
Съединените щати разполагат с информация, която показва, че Северна Корея тайно
Коментари Харесай

САЩ: Северна Корея тайно доставя артилерийски снаряди на Русия

Съединените щати разполагат с информация, която демонстрира, че Северна Корея скрито доставя на Русия " забележителен " брой артилерийски снаряди за войната ѝ в Украйна.

Това разгласи координаторът по стратегически връзки към Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби, представен от " Ройтерс ".

Той уточни, че Северна Корея се пробва да прикрие доставките, като ги насочва през страни от Близкия изток и Северна Африка.

Нашите данни са, че КНДР скрито доставя Русия и ще следим дали пратките са получени, означи Кърби и добави, че Вашингтон ще се съветва с Организация на обединените нации по въпроси, свързани с отчетността на доставките.

" Броят на снарядите не е нищожен, само че не считаме, че става дума за такова количество, че да се промени инерцията на войната, уточни той.

" И това сигурно няма да промени нашите калкулации... или тези на нашите съдружници и сътрудници по отношение на типовете бойни качества, които ще продължим да предоставяме на украинците ", безапелационен бе Кърби.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР